Van intuïtief naar fact based HR op het online HR Analytics Congres 2020!

Of het nu gaat om personeelsplanning, engagement, talentmanagement of verzuim, op al deze terreinen moet u HR-beleid met data onderbouwen om tot succesvolle interventies te komen. Hoe zet u metrics en people analytics optimaal in om van buikgevoel over te stappen naar structureel datagedreven werken?

Het Nationaal HR Analytics Congres is hét online event waarop u hierover van gedachten kunt wisselen en ervaring kan opdoen met experts en collega’s. Dit jaar biedt het 5de Nationaal HR Analytics Congres online actuele praktijkcases, verdiepende workshops, inspiratiesessies, talking points en uitgebreide netwerkmogelijkheden voor iedereen die people analytics op een hoger plan wil brengen binnen de organisatie.

Sessies op het HR Analytics Congres 2020:

  • Case NS: Sturen op je onderbuik gevoel: krijg je daar buikgriep van?
  • Case Holland Casino: Betekent een blije medewerker ook echt een blije klant?
  • Workshop Schiphol: Dashboards maken voor Dummies
  • Case Jumbo: Van gut feel naar data driven

Volledig online congres

Het HR Analytics Congres is een volledig online congres. Dit betekent dat u er niet de deur voor uit hoeft, omdat u alle sessies op uw laptop, pc of tablet live kunt volgen. Tegelijkertijd bieden we een beleving die vergelijkbaar is met een live congres, inclusief de mogelijkheid van interactie met sprekers en netwerken met vakgenoten.

En heeft u iets gemist? Geen nood, want u kunt alle sessies na afloop on demand terugkijken!

Schrijf u nu in voor € 490 via https://www.hranalyticscongres.nl/

Datum: 22 & 23 september 2020