De High Tech HR Meet-up is dé plek voor HR-professionals, Learning & Development managers, leidinggevenden en teamleiders uit de tech om elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken. Mikrocentrum organiseert op 2 februari de allereerste editie van de High Tech HR Meet-up. Het binden, boeien en behouden van technisch opgeleide medewerkers staat centraal.

Thema: binden, boeien en behouden van technisch opgeleide medewerkers

De uitdagingen voor bedrijven in de hightech- en maakindustrie zijn divers. Er is schaarste op veel gebieden, zoals materialen, mensen en middelen. Met name de vergrijzing van onze bevolking heeft een grote voorspellende waarde voor de arbeidsmarkt van nu en de nabije toekomst. Daarnaast wordt gesproken over jongere generaties die andere doelen nastreven in leef- en werkbalans dan de medewerker die al wat ouder is. Centraal staat dan ook de vraag:

  • Hoe zorg je ervoor dat de ‘human resources’ effectief en succesvol ingezet worden, zowel voor individuele medewerkers als voor de organisatie als geheel?

Programma

Tijdens de High Tech HR Meet-up delen sprekers uit de HR-wereld hun ervaring vanuit de dagelijkse praktijk én vanuit wetenschappelijk onderzoek. Raak geïnspireerd en krijg handige tips en tools aangereikt tijdens de interactieve sessies.

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

Meld je hier gratis aan