Op woensdag 9 oktober organiseert Fontys Hogeschool HRM en Psychologie het symposium HRM: van theorie naar praktijk, van een rijk verleden naar een uitdagende toekomst. Gevolgd door de boekpresentatie van de Canon van HRM. 

Met lezingen van Beatrice van der Heijden (hoogleraar HRM verbonden aan de Radbouduniversiteit Nijmegen), Willem de Lange (emeritus lector HRM Avans Hogeschool) en Peggy De Prins (hoofddocent HRM bij de Antwerp Management School) laat het symposium zien hoe belangrijk duurzaamheid is voor HRM. Er is volop gelegenheid dit thema te verkennen via workshops georganiseerd door docenten HRM van Fontys Hogescholen.

Programma

Deel 1 symposium
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Opening
15.15 uur Beatrice van der Heijden over duurzame loopbanen
16.00 uur Peggy De Prins over duurzaam HRM
16.45 uur Pauze
17.15 uur Workshops Duurzaam HRM
18.15 uur Soepbuffet

Deel 2 presentatie Canon van HRM 
19.00 uur Inleiding HRM – ontstaan en ontwikkeling van een wetenschap
19.30 uur Boekpresentatie Canon van HRM
20.00 uur Afsluiting met een netwerkborrel

Praktische informatie

Het evenement is kosteloos en vindt plaats bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie. We vragen u vooraf aan te melden via onderstaande button.

Locatie: Fontys Hogeschool HRM en Psychologie, De Witte Dame, Emmasingel 28 te Eindhoven. De Witte Dame is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op slechts 8 minuten loopafstand van het station Eindhoven. Klik hier voor een routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,
John Fahrenfort | Fontys Hogeschool HRM en Psychologie

Meld je hier aan