HRM in de overheid

Jaarcongres HRM in de overheid – 1 april 2021 (Bussum)

Dit congres stond oorspronkelijk gepland voor 1 oktober maar is vanwege maatregelen rondom het coronavirus verplaatst. Deelnemers worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum. Het grootste deel van het programma, zo niet het gehele programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum.

HRM in de Overheid is reeds 9 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen verantwoordelijk voor Personeel, Organisatie, Inhuur en Arbeid, werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de overheid.

De HR Relatie in een transformerende overheid: vertrouwen, verbinding en vakmanschap

In 2012 hebben we het begrip van de HR Relatie reeds geïntroduceerd. De HR relatie tussen burgerorganisatie en medewerkers/ leidinggevenden bepaalt het succes voor het optimaliseren van de kwaliteit en klantgerichtheid van de overheidsdienst. Bovendien zien we een steeds nauwere samenhang tussen werkgeluk en het thema duurzame inzetbaarheid. Meer vertrouwen, verbinding en vakmanschap zijn de voedingsbodem voor eigenaarschap. Hoe geven we vanuit HR richting aan deze actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid en passen we dit toe op het huidige HR-beleid, anders organiseren en de toekomst van HR en werk?

Met keynote spekers: Ann De Bisschop, Ruut Veenhoven, Hans van Breukelen en Benno Diederiks o.l.v. dagvoorzitter Joost van der Wal.

Breng ook een bezoek aan de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en informatiemarkt.

U kunt zich met €50 korting registeren voor het congres, gebruik hiervoor de code KRTTVHRM.
Inschrijven via www.hrmindeoverheid.nl