Jaarcongres HRM in de Zorg – 22 september (’s-Hertogenbosch)

Al 14 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u.

Uiteraard houden we ons aan de actuele RIVM/overheidsrichtlijnen zodat we de doorgang naar dinsdag 22 september kunnen borgen. Meer informatie over het protocol via onze website.

HR stuurt op DNA in de Zorg

Vakmanschap – Vernieuwing – Verbinding

De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.

Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit! Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan uw agenda bepalen?

Juist deze editie zijn we op zoek naar inspirerende praktijkverhalen binnen het programma van HRM in de Zorg. Al 14 jaar vóór & door HR, directie, lijn en zorgmanagers. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de Zorg!

Inspirerende visies door:

· HRM in crisistijd
Jesper Rijpma, Dagvoorzitter & Gespreksleider, Hoofd Communicatie Máxima MC Veldhoven/Eindhoven

· DNA van ontwikkeling in de Zorg
Marc Oonk, Directeur Mensium, Spreker en Inspirator en Auteur van het boek DNA van ontwikkeling

· Gezond Leiderschap cruciaal voor zorgmedewerker
Gitta Gallé, Bestuurder, Prinses Maxima Medisch Centrum
Harm Wijgergangs, Bestuurder, STEVIG Gehandicaptenzorg
Anouk ten Arve, Programmamanager, IZZ Gezond werken in de Zorg

· Transformatie in de zorg vraagt om menskracht en (sociale) innovatie
Bert Roelofs, Manager Mens, Cultuur en Leiderschap, Gelre ziekenhuizen
Jorie Akkermans-Vorstenbosch, Directeur, Van Neynsel Ouderenzorg Den Bosch
Ellen Boonen, Directeur HRM, ’s Heeren Loo

Praktijkcases en workshops door o.a:
Savant Zorg, GGZ Oost Brabant, Oro, De Zorgboog, Appical, HumanTotalCare, Jobsrepublic, Gelre Ziekenhuizen, FWG Progressional People, van Neynsel, IJK, XpertHR, ’s Heeren Loo, Validata, DiFit, Schuldbemiddeling Nederland, Levvel, Effectory, Zorggroep Elde Maasduinen, Pensioenfonds Zorg en Welzijn, Actie Leer Netwerk, Aafje Thuiszorg, Jeroen Bosch Ziekenhuis, SKB, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen.

Deelname
Registreer voor 15 juli en maak gebruik van de €100 vroegboekkorting! www.hrmindezorg.nl