Mens, Werk en Organisatie congres

Ben jij geïnteresseerd in de laatste trends en onderzoeksresultaten op de thema’s van vitaal werken, inclusieve arbeidsmarkt en leven lang ontwikkelen? Wil jij weten wat je hiermee kunt doen in jouw onderwijs of organisatie? Dan is het Praktijk & Onderzoek Congres van het lectorennetwerk Mens, Werk en Organisatie de unieke gelegenheid om de meest recente kennis tot je te nemen en met collega’s te sparren over nieuwe ontwikkelingen. Het congres vindt plaats op donderdag 29 september, in de LocHal te Tilburg. Het thema van deze 7e editie is duurzaam werken in de toekomst.

Programma

De plenaire opening om 9.30 uur wordt verzorgd door Joris Luyendijk, auteur van het boek ‘De Zeven Vinkjes’. In zijn key note lezing gaat Luyendijk in op de privileges die sommigen in de samenleving en op de arbeidsmarkt genieten, wat leidt tot groeiende onrechtvaardigheid en ongelijkheid.

Daarna wordt, in samenwerking met de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek (NSvP), de HBO-innovatieprijs Mens, Werk en Organisatie uitgereikt aan de HBO-bachelor student (studiejaar 2021-2022) met het meest innovatieve en breed toepasbare beroepsproduct.

Vervolgens wordt in drie rondes van circa anderhalf uur kennis en ervaringen gepresenteerd uit meer dan 40 onderzoeksprojecten. Deze presentaties zijn geclusterd naar de drie thema’s Inclusieve arbeidsmarkt, Leven Lang Ontwikkelen en Vitaal werken. Meer informatie over de thema’s en de opzet van de sessies vindt u hier.

Deelnemen?

Het congres richt zich op HRM-docenten, medewerkers en onderzoekers van hogescholen en andere kennisinstellingen, en op HRM adviseurs, (HR-)consultants en leidinggevenden van bedrijven en organisaties.

Aanmelden kan hier.