NVP Jaarcongres ‘Van Digitaal naar Mensentaal’

Wil jij weten hoe digitale technologieën vormgeven aan hoe we werken, organiseren en besturen? Kom dan op 12 maart naar het NVP Jaarcongres ‘Van Digitaal naar Mensentaal’ bij OBA Oosterdok in Amsterdam. Een inspirerend event voor iedere HR professional met passie voor het HR vak.

Digitalisering van HR kan het vak menselijker maken
Bij HR gaat het om het optimaliseren van inzet en menselijke interactie. Digitalisering kan hier een impuls aan geven, mits we hier goed op inzetten en de focus niet (alleen) op automatisering leggen.

Wat biedt het NVP Jaarcongres?
Het programma van het jaarcongres bestaat uit een aantal plenaire lezingen en twee interessante workshoprondes die de Tech & Touch kanten van digitalisering belichten.

De plenaire lezingen worden onder anderen verzorgd door de keynote sprekers:

  • Prof. Claartje ter Hoeven, hoogleraar ‘Organisational Dynamics in the Digital Society’ aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In haar keynote gaat Ter Hoeven in op hoe digitale technologieën ons werk veranderen. De nadruk zal niet liggen op de vraag of er in de toekomst meer of minder werk zal zijn, maar juist op wat technologie, zoals kunstmatige intelligent, robotisering en platformisering, doet met de kwaliteit van werk.
  • Marie Claire Aarts, oprichter Urban Popup en jurist die de klappen van de zweep kent als het om innovatie gaat; een innovator die de juridische context begrijpt van disruptieve technologieën, zoals blockchain en smart contracts. De lezing van Marie Claire draagt de titel: ‘De werkplek onder surveillance – komt het Aziatisch model naar Nederland?’

Naast het vaste programma bieden we je natuurlijk voldoende ruimte om te netwerken. Kortom: een event vol energieke momenten, informatie en inspiratie. Aan het einde van de dag ga je boordevol kennis, ervaringen en ideeën over Digital HR naar huis!

Voor wie?
Het NVP Jaarcongres is bedoeld voor HR-Professionals die werkzaam zijn op verschillende HR-levels, die geïnspireerd willen worden over de mogelijkheden van digitalisering en hier vragen over hebben. Denk jij vaak na over hoe organisatieontwikkelingen beter, anders en slimmer kunnen worden ingezet? En/of heb jij ideeën en ervaring met digitalisering? Kom dan naar het NVP Jaarcongres en ontmoet collega’s die hier ook mee bezig zijn.

Aanmelden
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het NVP Jaarcongres ‘Van Digitaal naar Mensentaal’.