Ben jij de pro-actieve freelance redactiesecretaris die wij zoeken?

Werkzaamheden

Tot de werkzaamheden van de redactiesecretaris behoort onder meer het coördineren van het reviewproces van binnengekomen artikelen, tekst- en eindredactie, vormgeving en opmaak van publicaties, ontwikkeling en beheer van de website, social media en nieuwsbrieven en het voeren van het secretariaat van de redactie.

Profiel

Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare ervaring in marketing & communicatie en secretariële taken. Je werkt accuraat en zorgvuldig, beheerst het Nederlands heel erg goed en bent communicatief en pro-actief. Je beheerst ICT-vaardigheden in WordPress, SEO en InDesign. Affiniteit met HR is zeer gewenst.

Uitvoering van de werkzaamheden

Je deelt je werkzaamheden zelfstandig in en werkt vanuit huis of eigen kantoor. Over de uitvoering van de werkzaamheden vindt afstemming plaats met hoofdredacteur en uitgever, zodat de samenwerking met hen optimaal verloopt. Tevens ben je aanwezig bij de redactievergaderingen (5x per jaar in Den Bosch). De ureninzet die met de uitvoering van de werkzaamheden gepaard gaat zal gemiddeld 8 uur per week bedragen.

Indicatie uurtarief

€ 30,- tot € 40,-, afhankelijk van ervaring en bewezen vaardigheden

Startdatum

1 juni 2020

Tijdschrift voor HRM

Tijdschrift voor HRM beoogt een bijdrage te leveren aan de professionalisering van het human resource management in Nederland en Vlaanderen. Wij doen dat door het publiceren van artikelen, columns en boekbesprekingen. Deze worden opgeslagen in een database, die het hart vormt van onze website. Alle bijdragen zijn vrij te downloaden, te verspreiden en te gebruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze partners in de beleidspraktijk en in het hoger onderwijs.

Meer informatie over Tijdschrift voor HRM vind je op www.tijdschriftvoorhrm.nl.

Interesse?

Bel of mail naar de uitgever, Ritchie de Blieck. Tel 06-11581369. E-mail uitgever@tijdschriftvoorhrm.nl.