Column
Editie 2004, nr. 3

Karin Sanders

Tien maanden werken bij de School for Industrial Relations and Organisational Behaviour (University of New South Wales, UNSW) in Sydney biedt alle gelegenheid een andere cultuur van dichtbij te leren kennen en maakt dat je kinderen het je nog tijdenlang kwalijk nemen dat je geen moeite hebt gedaan om een baan in Australië te vinden (‘Ik had toch gezegd dat ik daar wilde blijven!’). Het is een ongekende luxe om ‘dag-in-dag-uit’ aan een artikel te kunnen werken zonder gestoord te worden door studenten, onderwijs en (staf) vergaderingen. Een luxe die ik sinds mijn aio-tijd niet meer heb gekend, en ik heb er elke minuut van genoten. Al met al was het een grandioze ervaring. Bovendien blijkt een ‘sabbatical’ ook nog te leiden tot een uitnodiging voor het schrijven van een column.

Meer lezen? Download hier de pdf.

Of zoek verder in de database.