Making your way.

De (hobbelige) weg naar succes en geluk in leven en werk.

Werkgeluk is populair. Trending heet dat tegenwoordig. Het raakt blijkbaar een snaar, want er worden meerdere boeken aan gewijd. Zo veel dat het bijna niet bij te houden is om ze ook allemaal te lezen. Ook De Bruyne & De Stobbeleir doen een duit in het zakje.

In Making Your Way stellen zij dat grote dromen ons vooruit stuwen. Maar de weg die we daarbij volgen is vaak hobbelig. Het boek ontrafelt vijftien hardnekkige mythes op het pad naar succes en geluk in leven en werk. Dat doen de beide auteurs aan de hand van hun eigen ervaring en hun dagelijkse interactie met jonge professionals. Ze willen mensen aanmoedigen zich te bevrijden van die hardnekkige mythes en hen stimuleren hun dromen vol overtuiging en optimisme na te jagen. Daartoe delen ze hun persoonlijke verhalen, prikkelende getuigenissen en relevante wetenschappelijke kennis.

Bestaat de perfecte baan? Wat betekent succes? Gaat het daarbij enkel om hogerop komen? Moet je alles vooraf uitgekiend hebben, alles plannen en liefst ook nog voor je dertigste? En hoe zit het met die ‘work-life balance’? Ontdek het antwoord van Debruyne en De Stobbeleir op deze vragen. Dit boek gaat over de grote droom, over levenslang leren en over ‘durven springen’.

Making your way probeert bepaalde mythes rond succes te ontkrachten en een breder kader te bieden. Daarbij komen ook de minder glamoureuze aspecten van werk aan bod. Vallen en opstaan; bloed, zweet en tranen; meer dan het topje van de ijsberg. Een boek voor iedereen die wil leren en floreren in zijn of haar carrière en daarbuiten.

Bibliografische gegevens:

Auteurs: Marion Debruyne & Katleen De Stobbeleir
Titel: Making your way. De (hobbelige) weg naar succes en geluk in leven en werk.
Uitgegeven door: Lannoo
Jaar: 2020